PILATES

Fitness-Yoga holdet instrueres af Emma Balling

 

 

Som navnet siger er det yoga inspireret fitness, hvilket er helt oppe i tiden. Her er fokus på stræk og smidighed. 

 

 

Vi belaster alle vores krop i dagligdagen. Men de færreste af os husker, at få passe og plejet de små muskler og led som holder vores krop gående. 

 

Fitness yoga kombinererenkle øvelser fra yoga med almindelige stabilitets trænings øvelser med et tvist af en højere intensitet. 

Det betyder blot, at nogle af yoga stillingerne, vil være mere aktive med mere bevægelse og mindre stillestående. Så er almindelig yoga for roligt for dit temperament skal du prøve fitness- yoga.

 

Gennem fitness-yoga får du en øget forbrænding, men i et tempo, hvor din krop kan følge med.  

 

Du træner din balance og dit fokus, hvilket du kan overføre til mange andre situationer i din hverdag. 

 

Du vil opleve at få mere styrke i dine muskler samt en øget fleksibilitet af sener og led. Du vil måske lige efter din træning kunne mærke træningen i form af lidt ømhed, men i det store hele vil du opleve en krop med et større velbefindende og mere energi. 

 

 

I fitness yoga er der også altid fokus på dit åndedræt og på afslapning, da det er vigtigt at have balance både i krop og sind. Et sind ude af balance påvirker din krop, men en krop med ubalancer skaber også ubalance i sindet.

 

 

Din instruktør vil være Emma Balling. Emma er tidligere elite håndboldbold spiller og arbejder nu som sportsterapeut med interesse for idrætspsykologi. Emma underviser bland andet i dans, stram op, almindelig fitness samt fitness-yoga. 

 

 

Glæd dig til et fedt og lidt anderledes hold - for dig der gerne vil noget lidt andet.

Holdet er for alle også uden kendskab til yoga eller fitness. 

  

 

 

Fitness-yoga holdet starter op den 4. Marts 2019 til og med den 25.03. 

Det er 4 mandage kl 16.30- 17.45 Pris 380,- Kr.

Kvinder Strækker